Loslaten!

Een weekje vakantie, een weekje alles loslaten. Of toch niet? 

Een weekje ertussenuit.

Even een weekje op vakantie, een weekje alles loslaten.

Ook mijn blog, en het schrijven was mijn plan. Maar om een of andere reden zie ik overal iets in en dan denk ik, daar moet ik over schrijven.

Neem nou de eerste avond op het eiland. Chris en ik hadden de ochtend voor vertrek nog gewerkt, daarna de spullen ingepakt en enigszins gejaagd op weg naar onze vakantie bestemming. Eenmaal aangekomen hadden alles weer uitgepakt boodschappen gedaan en wat gegeten met de meiden op terras. Zo, rust.

Eigenlijk waren we er wel klaar mee voor die dag maar het was nog prachtig weer en met het strand zo dichtbij konden we het niet laten en besloten we na het eten samen met de hond richting het strand te wandelen. De meiden bleven in het vakantie huis, ze hadden geen zin om mee te lopen. Prima! 

Het was even zoeken maar uiteindelijk vonden we het duinpad naar het strand. Het was ongeveer 1,5 km lopen door de duinen. Misschien had ik dat wijntje bij het eten moeten laten staan.

Een prachtige route, en erg rustig. Ineens liep onze hond wat van het pad af meer de duinen in. We volgde hem om te kijken of hij iets leuks had gevonden. Het was maar een saaie tak, maar die tak lag in een afgelegen duinpannetje. Ik zei gelijk, voor mijn blog moeten we eigenlijk even sex hebben in dit duinpannetje. Goede reden toch? Alles voor mijn blog! Ik noem het research. Of een dirty mind, kan ook;)

Chris laat zich dat geen twee keer zeggen en zo hebben we een beetje ouderwets liggen rommelen in de duinen. Niet wild of uitgebreid maar gewoon lekker zoenen en voelen zoals we vroeger deden toen we nog geen eigen plek hadden. Heerlijk om elkaar zo op te geilen en dan te stoppen op het moment dat je naar meer verlangt. Dat moest ook wel want de hond werd ongeduldig:) Dat stukje meer komt vast later wel.

Vervolgens liepen we met een beetje slappe benen richting het strand. Daar plofte we neer in het zand, genietend van de zon die onder ging in de zee. Zo stil, zo rustig zo contra aan de Spaanse stranden waar we onze zomers doorbrengen. Nu al kwamen we tot rust.

We namen dezelfde route weer terug en eenmaal in ons huis  ben ik onder de warme douche gaan staan, het zand weg spoelen, de week van me af spoelen. Nog één drankje gedronken en ik ben als een blok in slaap gevallen. Zonder sex en toch voldaan. Het kan;)

Een heel goed begin van deze vakantie. 

En voor wat betreft het schrijven op vakantie, loslaten is lastig voor mij. Juist op vakantie krijg ik ruimte in mijn hoofd voor nieuwe ideeën en heb ik veel meer de rust om te schrijven zonder op de klok te letten. 

Zeker de avonden zijn dan fijn voor mijn gevoel heb ik dan voldoende aandacht besteed aan het gezin en mag ik schrijven van mezelf. Ik pak mijn mac, duik in de lekkere stoel bij de haard en ga schrijven of lezen. Wat ik wel loslaat is de social media. En dat zorgt ervoor dat ik me alleen hoef te richten op het schrijven.

Ik denk dat ik voor het schrijven van mijn verhalen maar een weekje alleen naar Ibiza moet gaan zodat ik me volledig op het schrijven kan storten… Of zou ik daar ook te veel afgeleid worden? Zeker weten!  Een avondje Pacha moet kunnen dan toch? En anders maar in een hutje op de hei 😉

Schrijven is geen werk, maar mijn hobby! En een hobby hoef je niet los te laten op vakantie.

Liefs Alicia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s