Workshop

Een inspirerende workshop in hartje Amsterdam

Afgelopen weekend had ik een workshop schrijven bij Susan Smit. Gewoon aan tafel bij haar thuis. Eenmaal aangekomen bij het huis in Amsterdam werd de deur open gedaan door een mooie vrouw. Een vrouw die een klassieke schoonheid heeft, zelfs na een avond op het boekenbal. Susan.

Samen met zeven andere inspirerende beginnende schrijfsters luisterde we naar de woorden van Susan en uiteindelijk ook naar de woorden van elkaar. 

Iedereen die daar was schrijft of leert schrijven om haar eigen reden. Niet één had ooit al een verhaal gepubliceerd en ik realiseerde me ineens hoeveel ik afgelopen jaar geschreven heb. Hoeveel verhalen er van mij online staan bij LotteLust, sexy verhalen die gemiddeld 5000 keer per week worden gelezen. Daarnaast het grote aantal blogs op mijn site. Er ligt zelfs al een kort sexy verhaal van mij te wachten bij een uitgever.  

Niet alles is goed, briljant, of literair hoogstaand, maar wel met liefde en passie gecreëerd en op die passie ben ik het meest trots. Ik besefte ineens daar in hartje Amsterdam hoeveel lezers ik eigenlijk al bereik. En terwijl ik voor de grote Susan Smit en zeven onbekende dames mijn verhaal moest voorlezen, drong het tot me door. Ik ben eigenlijk geen beginnend schrijfster meer en het wordt tijd dat ik mezelf ook niet meer zo noem. Het was een helder moment.

Het verhaal die Susan voor mij gaat beoordelen is nog niet af. Zodra deze af is en voorzien van de nodige feedback  zal ik hem posten op mijn site. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe jullie het vinden. 

Liefs Alicia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s