Vakantie date met mijn eigen man.

Na een heerlijke avond samen in Begur, Spanje, reden we weer naar ons resort. Heerlijk om mijn man nog te kunnen verrassen….

foto: Pinterest

Wat een luxe, we hebben met de meiden afgesproken dat ze zelf voor hun eten mogen zorgen en wij deze vakantie één keer met z’n tweetjes willen uiteten. 

Dat vonden ze helemaal prima. En dus dook ik onder de douche, trok de meest sexy jurk aan die ik mee had. Simpel, zwart en strak. Chris droeg een zwarte polo en korte gescheurde jeans. Camping of niet, voor ons is dit een date night en dan doen we altijd extra ons best. We kozen ervoor om naar Begur te gaan. Een klein plaatsje in de bergen aan de Costa Brava. Je kunt de zee zien en onderaan de bergen zijn de meest leuke strandjes met prachtig helder water. 

Het is ongeveer een kwartier rijden en via smalle bergweggetjes kom je bij het centrum van Begur. De parkeerplaats lag iets lager dan het centrum. Toen we naar boven liepen had ik spijt van mijn hakken. Ik voelde dat ik al twee weken niet heb gesport. Al twee weken loop ik op Havaiaans en Tom’s.  Mijn lui geworden kuiten werden ineens wakker uit hun vakantieslaap. 

We liepen hand in hand langs de pittoreske huisjes, en kwamen uit op een klein plein met een kerk. Het was druk. Alles is druk aan de Costa. De restaurantjes op het plein waren vol. Toeristen stonden te wachten op een plekje om te eten. De geuren van eten maakte ons hongerig. We hadden geen zin om in de rij wachtenden aan te sluiten en liepen door een klein straatje in. Daar was een tapas restaurant. Aan de buitenkant leek het niet heel bijzonder, maar we hadden trek, en dat maakte ons niet uit. We waren samen. 

Door het smalle pand werden we begeleid door de ober naar achter. Daar kwamen we in een prachtige binnentuin met maar een paar tafels. De oude gevels waren verlicht met zacht geel. Er stonden olijfbomen en een hele oude druif zorgde voor schaduw. Een onverwacht mooi plekje. Bijna alles was gereserveerd maar ze hadden nog een tafeltje vrij bij een nis. Iets wat vroeger denk ik een buitenhaard was. Daarop stond een boedha en wat kaarsjes. Ik bestelde een glas droge witte wijn en Chris een cola. Op ons! We aten tapas in een oase van rust. Het eten was goed, het personeel was vriendelijk, kortom een aanrader. We kletsten over onze dochters en hoe ze zich ontwikkelen. Bespraken of we wel of niet naar Barcelona zouden gaan gezien de aanslag van een week daarvoor. De enige onderbreking die we hadden was van de ober die vroeg of alles naar wens was. Na het eten liepen we nog een stukje verder de berg op. Daar was een uitkijkpunt over de rest van Begur en de andere kustplaatsen. We gingen zitten op het bankje. Er was verder niemand.Ik kroop lekker tegen Chris aan en we hadden daar uren kunnen blijven zitten. Met z’n tweeën. Geen overvol zwembad, geen kletsende pubers, geen parasols overal, geen file. Alleen wij en een waanzinnig uitzicht. 

Uiteindelijk dwongen we onszelf terug te gaan en wandelde we weer naar onze huurauto. Nagenietend reden we naar huis. Chris reed, en tijdens het rijden begon ik over zijn broek te wrijven. Ik voelde hem reageren. Aangemoedigd door zijn reactie ging ik verder. Ik maakte de knoopjes los voelde zijn hardheid. Mijn hand schoof langzaam in zijn Calvin Klein boxer. Ik hield in de gaten of ik hem niet te veel aan het afleiden was tijdens het rijden en masseerde zijn ballen. Zijn opwinding steeg en ik had er plezier in hem zo te zien. Bijna bij ons camping resort haalde ik zijn pik uit zijn broek. Wetend dat we nog langs de portier moesten. “Jij bent te erg” hoorde ik Chris nog zeggen. Met zijn pik verborgen in mijn hand knikte we de nachtportier en reed Chris door op de parkeerplaats op. Vooraan stonden veel auto’s, we reden door tot de achterste plek. Beschut, weg van de lantaarnpalen. Chris zette de motor af en ik begonnen sneller te trekken. We zoende alsof we op eerste date waren en toen zijn pik op zijn hardst was ging ik met mijn hoofd richting zijn schoot. Ik proefde de zilte smaak van zijn vocht. Ik pijpte hem daar op de parkeerplaats. Heerlijk om hem na zoveel jaar samen nog steeds te kunnen verassen. Omdat hij achter het stuur zat kon hij geen kant op met zijn benen. Ik pijpte door en voelde zijn hartslag omhoog gaan. Het duurde niet lang voordat hij heel heftig kreunend, schreeuwend bijna, klaarkwam in mijn mond. Slik.

We hadden even de tijd nodig om bij te komen. We startte de auto en parkeerde hem weer vooraan op de parkeerplaats. We liepen naar onze caravan en waren terug in de realiteit. “Deze krijg je terug” zei Chris met een brede glimlach. 

Ik kan niet wachten!

Liefs Alicia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s