Verlangen, begeerte, hunkering…

Een nieuw verhaal voor LotteLust over een knappe vreemdeling in de trein.

Afgelopen week heb ik een insta poll gemaakt. De vraag was of ik wel of niet mee moest doen aan de fijne foute verhalen special van het platform van Chantal Janzen, &C. De meeste van mijn volgers vonden het leuk als ik mee zou doen en dus waag ik het erop. De deadline is 17 mei en het verhaal is in de maak. Het belooft een spannend en sexy verhaal te worden, zoals jullie van mij gewend zijn. Ik hoop niet al te fout voor &C.😉

Alle verhalen die ik afgelopen jaar geschreven heb verschijnen binnenkort in een bundel. Het manuscript daarvoor is klaar. Ik werk nog aan een aantal nieuwe verhalen die ik wil toevoegen en dan gaat het manuscript naar de uitgever. De bedoeling is dat het een pocket wordt die je zo meeneemt naar het strand. 

De actie van &C sluit aan bij mijn plan en het zou leuk zijn als een verhaal van mijn hand in haar pocket staat. 

Ondertussen zal ik blijven schrijven voor LotteLust, met deze week een verhaal over verlangen. 

Verlangen (begeerte) is een sterke wens of hunkering naar een persoon, object of situatie. Zo verlang op dit moment naar iets tastbaars, mijn boek. In het volgende verhaal verlangt Amber naar de vreemdeling in de trein. Verlangen is persoonlijk en veranderlijk. En wat als het verlangen bevredigd is? Gaan we dan opzoek naar iets nieuws? Of berusten we? Ik verlang naar mijn boek en geniet van de weg ernaartoe. Verlangens brengen ons verder en dagen ons uit. 

Enjoy,

X Alicia

Het regende hard. Amber liep door de plassen regenwater van haar auto richting het station. Ze baalde dat ze haar suède laarsjes aan had en hoopte dat deze het opspattende water zouden overleven. Net op tijd haalde ze de trein. Eerste klas, dat was iets wat ze zichzelf gunde. Een troost voor het noodzakelijk reizen met de trein. Met de auto door de file naar de binnenstad van Amsterdam was ook geen optie. Anderhalf uur duurde de reis, elke ochtend en elke avond. De opdracht die ze had om tijdelijk te werken als hoofdredacteur voor een hip, nieuw magazine, wilde ze niet laten lopen vanwege de reistijd. Ze zette haar paraplu weg, trok haar jas uit en nestelde zich op de stoel. Uit haar tas pakte ze een reismok gevuld met warme versgemalen koffie van thuis.

Lees  verder bij LotteLust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s