De liefde voor mannen

Met dit verhaal deed ik mee aan de verhalen wedstrijd van Het Rode Oor. Ik heb niet gewonnen;)

Ik stap uit de douche. Voorzichtig trek ik één voor één mijn kousen aan. Op verzoek van Bram ligt er een rood lingerie-setje klaar. De strakke zwarte jurk die mijn rondingen benadrukt glijdt eroverheen en bedekken al het moois. Het wachten duurt me te lang, onrustig zet ik de champagne in de koeler en de glazen ernaast. De kaarsjes verspreid ik over de kamer om de kille ruimte een warme sfeer te geven. Bram volgt mijn bewegingen vanaf het bed. Hij zit er relaxed bij en kijkt trots en verlangend naar me. Vluchtig beantwoord ik zijn blik, bespeur ik toch iets van twijfel bij hem? Ik loop naar hem toe. Verleidelijk streel ik zijn strakke kaaklijn die bedekt is met een sexy 5-dagen baardje. “Gaat het goed?” vraag ik hem. Hij kijkt naar me met zijn helderblauwe ogen. Hij staat op, alsof hij dan zijn woorden meer kracht geeft en zegt: “Ik ben er klaar voor. We gaan, het is tijd.” Bram pakt mijn klamme hand en zwijgend stappen we in de lift.lees verder bij LotteLust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s