Een onbedwingbaar verlangen

Een nieuw zinderend sexy voorjaarsverhaal

De onmiskenbare geur van het voorjaar hangt in de lucht. Het is de geur van een nieuw begin, een geur die hoop en verlangens aanwakkert. Het is de geur die je spontaan uit je winterdepressie haalt. De zon komt op en de wereld ziet er ineens aantrekkelijker uit. Zo ook de mannen. Ik weet niet of het rokjesdag is, maar ik zit op de fiets met mijn eerste voorjaarsrokje aan. Door de koude wind fladdert het kinderlijk om mijn te witte benen. Op het advocatenkantoor waar ik werk voelt iedereen hetzelfde: de zwarte winterse tinten maken plaats voor kleur. De collega’s zijn vrolijk en vol goede moed loop ik naar mijn werkplek. Gewapend met een grote mok verse koffie kijk ik naar de dossiers op mijn bureau die ik vandaag moet doorspitten. Spontaan zakt het voorjaarsgevoel naar een minpunt.

Twee uur ben ik al aan het lezen en notities aan het schrijven. Door de grote glazen pui voel ik dat de zon in kracht toeneemt. Ik kijk naar buiten en zie dat de terrassen zich beginnen op te maken voor de lunch. Wat doe ik hier eigenlijk nog? Het werk ligt er morgen ook nog wel. Aangemoedigd door het stoute gevoel die het voorjaar met zich meebrengt, besluit ik iets te doen wat ik normaal gesproken niet zou doen. Ik blokkeer mijn agenda voor de rest van de dag en app een vriend: “Lunch 12.30 Rembrandtplein?” Het duurt niet lang tot ik een antwoord krijg. “Yes! Tot straks.”

Lees verder bij LotteLust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s