Alicia in Wonderland

l

Dolblij ben ik als Dave me vertelt dat hij me straks meeneemt naar Maastricht voor een onverwachts weekendje weg. Hij heeft het hotel en alles al geregeld. Ik hoef alleen een toilettas mee te nemen, ik ben gek op spontane acties en vlieg Dave om zijn nek. Daarna haast ik me naar de badkamer, pak mijn toilettas en mijn mooiste lingerie-setjes. Binnen tien minuten ben ik klaar voor vertrek.

“Waarom eigenlijk helemaal naar Maastricht?”, vraag ik nieuwsgierig.

Dat gaat je nu nog niets aan, maar het zal snel duidelijk worden.”

“Ah, kom op! Vertel nou”, smeek ik hem terwijl ik mijn hand langs zijn kaak laat glijden en ik hem zachtjes in zijn nek kriebel. Hopend hem in de verleiding te brengen, zodat hij zijn plannen uit de doeken doet.

Kranig wijst hij mijn charmes af. Hij zet de radio demonstratief harder en maakt zo duidelijk dat dit gesprek ten einde is. De rest van de reis staar ik naar buiten en probeer ik te bedenken wat de reden van dit weekend kan zijn. Ik kom er niet uit.

Lees verder bij LotteLust

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.