Toy Talk voor Oh Magazine


Womanizer

‘Wat een subtiel genot!’

Blogger Alicia van Miss Sex and the Suburbs wilde voor ons maar al te graag de veelgeprezen Womanizer uitproberen.Bijgestaan door man Chris ging ze gretig met de innovatieve toy aan de slag. Oh peilde haar bevindingen… 

Was je al bekend met Womanizer? 

“Nee, al had ik er al wel heel veel positieve verhalen over gehoord en gelezen. Blogs, reviews – en nergens een negatief oordeel. Integendeel zelfs. Iedereen was vol lof over die revolutionaire air-technologie. Dat zorgde voor hooggespannen verwachtingen. Wat kon er dan zo anders zijn in vergelijking met de toys die ik nu al gebruik?”

Wat was je eerste indruk?

“Bij het uitpakken voelde ik gelijk dat de Womanizer erg goed in de hand ligt. Het aan-uitknopje is trouwens een Swarovski-steentje – dat oogt leuk, maar kan scherp zijn aan je vinger. Verder had het ding de luxe uitstraling waar ik als vrouw blij van word.”

Maar werd je ook blij van de test? 

“Toen het ’s avonds laat eindelijk rustig was in huis heb ik Chris mee naar boven gelokt. En het moet worden gezegd: het overtrof mijn stoutste verwachting. Ik zette hem op het juiste plekje, hield het aan-knopje even ingedrukt en de Womanizerdeed zijn werk.”

Leg uit!

“Ik speelde met de standen tot ik de juiste stimulans voelde die ik zocht. Het voelde alsof iemand zachtjes aan mijn clitoris aan het zuigen was. Heel mijn lichaam reageerde meteen. Wat een subtiel genot. Mijn hartslag ging steeds verder omhoog en niet veel later volgde er een heel intens en krachtig orgasme. Dit had ik echt niet zien aankomen. Zo snel. Zo heftig. Geweldig!” 

Zijn er nog meer pluspunten?

“De Womanizer is heel stil. Dat is ideaal als je, zoals wij, bijna nooit alleen thuis bent. Zodra het kapje vastgezogen zit, hoor je hem bijna niet. De stimulatie gebeurt met kleine pulserende luchtdrukgolven. Geen trillingen dus – voor mij een nieuw gevoel. Het fijnste van deze techniek was dat mijn clitoris niet werd over-gestimuleerd. Perfect voor wie een tweede ronde in gedachten heeft.”

Dat klinkt wel erg enthousiast.

“Ja, ik heb heel veel vibrators gebruikt, maar nu wil ik eigenlijk geen andere meer. Hij is heerlijk om samen met je partner te gebruiken en ook precies wat je zoekt als je solo bent. Toen ik de volgende ochtend een momentje voor mezelf had, kon ik er met geen mogelijkheid van afblijven. Toch een nadeeltje: er ligt dus wel een verslaving op de loer.”

Womanizer XL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s