Oud en Nieuw

Foto door Anderson Guerra op Pexels.com

Misschien romantiseer ik die bewuste avond van afgelopen oktober, de avond van het gala waarop mijn leven een bijzondere en onverwachte wending kreeg. Het contract dat ik tekende ontneemt mij de vrijheid met iemand te praten over de details en ik begin me af te vragen of het beeld wat ik heb gevormd nog wel klopt. In mijn herinnering heb ik het misschien mooier gemaakt dan het was. Zonder enige nuance of kritiek van buitenaf zijn de scherpe randen vervaagd en blijft alleen het magische over.


Lees deel 1 & 2 bij LotteLust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s