Zomerfeest met happy ending.

Vibrerend slipje verkrijgbaar bij Easytoys

Een klein voorproefje van mijn nieuwe verhaal voor LotteLust en Easytoys.

Lieke draagt een strak gebloemd hemd met een wijd uitlopende lichte broek. Volledig in Hawaii stijl, dus passend bij het thema van het buurtfeest. Haar borsten steken als glooiende heuvels net iets boven haar strakke hemdje uit. De lijn van haar decolleté die de route naar meer moois wijst is duidelijk zichtbaar en het liefste zou ik het hemd van haar afrukken en mijn hoofd verbergen tussen haar borsten. Zelf draag ik een lang gebloemde jurk die soepel om mijn lichaam valt, maar wijd genoeg om mijn slip te verbergen.

Lees verder bij LotteLust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s