Een ultiem verlangen

Een korte preview van mijn verhaal, geschreven voor LotteLust en Easytoys. Enjoy!

Twijfelend kijk ik naar de webshop voor me, durf ik dit te bestellen of zal Vincent me uitlachen. Wil hij er überhaupt wel aan deelnemen? Zekerheid heb ik niet, het enige wat ik weet is dat er iets moet veranderen.

Ergens tijdens de chaos in het traject van verhuizen voor zijn nieuwe baan zijn we elkaar verloren. Het is alsof zijn leven hier verder is gegaan en ik de mijne heb achtergelaten. Een baan vinden in deze Drentse uithoek is vooralsnog onmogelijk gebleken en ik breng mijn dagen door met dozen uitpakken en de woning inrichten.

Vincent stort zich op zijn nieuwe baan en waar hij een rits aan nieuwe mensen ontmoet denk ik alleen maar aan mijn vriendinnen die ik achter heb gelaten in het bruisende Amsterdam. Hij gaat zo op in zijn nieuwe leven en het voelt alsof hij mij achterlaat. Na de euforie van zijn nieuwe baan, het verhuizen en het enthousiasme van een nieuwe stap slaat nu de realiteit zonder genade toe. Ik had geen rekening gehouden met zijn toegenomen werkdruk. Over het hoofd gezien hoe het zou zijn zonder vriendinnen in de buurt. We hebben contact op de app en door de telefoon, maar ik voel de afstand door het simpele feit dat ik niet even een wijntje kan gaan drinken. Ik heb alleen gekeken naar dit statige huis aan de bosrand en dat het de plek is waar we onze toekomstige kinderen willen grootbrengen.

Als ik het niets vind stuur ik het terug besluit ik, ik druk op enter.

Bedankt voor uw bestelling bij Easytoys.

Lees hier verder bij LotteLust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s