Met een zachte klik trekt Henk de voordeur in het slot. Het is enorm gehorig in het flatgebouw en hij wil niemand wekken. Zo stil hij kan loopt hij via de portiek van het complex naar zijn auto. De zon komt langzaam op, het is eindelijk weer licht als hij in de vroege ochtend naar zijn werk vertrekt, een teken dat het voorjaar begint. 

Hij rijdt langs de kleine rijhuizen die slecht onderhouden zijn door zowel bewoners als de huurvereniging. Het is niet de beste wijk van de gemeente, maar hij en zijn Samantha zijn er gelukkig. Henk komt, ondanks zijn vroege vertrek, een kwartier te laat aan op zijn werk.

‘Sorry, het was druk op de weg,’ zegt hij, als antwoord op de fronsende blik van zijn collega.  

Hij doet geen enkele moeite zijn irritatie te verbergen. Hij stap zijn hok van vier bij vier in start zijn schermen op, haalt een grote mok koffie en neemt plaats op zijn ergonomische bureaustoel. Er is niets persoonlijks aan deze werkplek. Er staat geen foto van Samantha, geen plant die de boel opfleurt, niets. Het boeit Henk ook niet. Hij komt hier en doet wat van hem verwacht wordt. Cijfers controleren, zoveel en zo snel mogelijk ploetert hij door tot hij naar huis mag. Het is niet wat hij wil, niet een roeping of een droombaan, maar het betaalt de rekeningen.

Het enige lichtpuntje, hetgeen waar hij dit alles voor ondergaat is zijn thuis met Samantha. Voor haar blijft hij fit, slaat hij met verjaardagen de goedkope gebakjes over. Voor haar drinkt hij evenveel water als koffie en bier. 

Vandaag is zijn concentratie slecht. Het voorjaar hangt in de lucht en wereld komt langzaam tot bloei, alles ziet er ineens lichter uit. Hij denkt aan Samantha, zou zij in dezelfde stemming zijn? Hij ziet haar glanzende zwarte haren voor zich, schitteren in de zon. Misschien heeft hij vanavond geluk en draagt ze straks haar rode lingerie met zwarte kousen. Met een beetje geluk zijn haar nagels gelakt en haar lippen gestift, beide brandweerrood. Ja, zij is zijn lichtpuntje. 

In tegenstelling tot vanmorgen loopt Henk nu vrolijk fluitend de trap op naar zijn appartement. Geuren uit de Turkse en Oosterse keuken hangen in het rond en worden door de ratelende afzuigingen verspreid door de portiek. 

Zijn eten zal niet klaar staan, dat weet hij.  Henk kookt altijd zelf en zonder tegenzin. Samantha zit tegenover hem aan een kleine ronde tafel dat hij ooit kocht bij een kringloopwinkel. Tijdens het eten kan hij zijn ogen niet van haar afhouden. Ze zit daar, zwijgend in haar zwarte peignoir die net iets openvalt bij haar rechterborst. Hij staart naar de perfect gevormde glooiende heuvel. Zijn ademhaling versnelt al wat, alleen al door de gedachte aan wat komen gaat. Zo snel hij kan smijt hij de vaat in de wasbak en neemt hij Samantha zonder pardon mee naar de slaapkamer.

 Hij legt haar op bed en knoopt het zwart satijnen lint los, het voelt als het uitpakken van een cadeau. Elke keer weer is het alsof hij haar voor het eerst ziet. Hij voelt dezelfde euforische blijdschap als destijds. Hij zal de dag nooit vergeten dat ze bij hem werd gebracht, hij had zo lang gewacht op die ene speciale dame. En zo ineens stond ze voor zijn deur.  

De minuscule badjas valt open en tot zijn vreugde draagt zij het rode setje die zo mooi kleurt bij haar lichte huidskleur. Hij ligt naast haar en kijkt bewonderend naar al het moois. Hij streelt langs haar wang, traag genietend van het gevoel daalt hij naar beneden, langs haar perfect gevormde C Cup. Zijn hand vervolgt zijn weg naar beneden en hij voelt onder de rand van haar string, ze is zo waanzinnig glad. Henk duwt twee vingers bij haar naar binnen. 

‘Zo zacht,’ verzucht hij. Samantha reageert niet, ze ligt en ondergaat braaf zijn aanrakingen. 

Het maakt haar niets uit. Waar hij ook maar zin in heeft, in welke bui hij ook is, Samantha is gewillig. Soms, als hij gefrustreerd is bindt hij haar vast en bewerkt hij haar met een leren zweep tot hij opgelucht zijn ontlading vindt.

Op andere momenten neemt hij haar mee in het te kleine oude bad en praat hij aan een stuk door tegen haar. Samantha luistert alleen maar, zonder oordeel.

Het is bijna onwerkelijk dat hij de perfecte vrouw heeft gevonden. 

Hij maakt haar bh los en trekt deze uit voor hij op haar gaat zitten. Hij leunt voorover en neemt haar stijve tepel in zijn mond. Hij zuigt, likt, en bijt vol overgave en herhaalt dit bij de andere borst. Zijn ademhaling versnelt, hij hijgt zacht. Hier heeft hij de hele dag op gewacht.

Henk is nog gekleed en Samantha ligt halfnaakt en kwetsbaar onder hem. De bobbel in zijn broek groeit en heeft bijna geen ruimte meer. 

Hij stapt van haar af, zet zijn bril af, trekt hij zijn jeans en boxer uit en ook zijn poloshirt ligt in een rap tempo op de grond. 

Hij smeert zijn lid in met een geurige olie en hij streelt zichzelf tot hij zo hard is dat de paarse aderen zichtbaar worden. Henk klimt weer op haar en neemt zijn Samantha met de groots mogelijke toewijding.  Hij gromt en kreunt en vind zijn vaste krachtige ritme. Haar lichaam volgt zijn bewegingen zonder moeite. Het is alsof ze voor hem gemaakt is. 

Dit moment, nu bij haar, daar gaat het om voor hem.

Het ogenblik dat hij zich in haar leegt, hoe kort ook, is het enige moment waarop hij werkelijk gelukkig is. Tijdens de paar seconde durende verlossing verdwijnt zijn eenzaamheid naar de achtergrond en voelt hij zich de gelukkigste man op aarde. 

Hij rolt van haar af. Het zweet van zijn inspanning druppelt nog op zijn rug en voorhoofd. Samantha ligt bewegingloos naast hem. Even kruipt hij tegen haar aan en gunt hij zichzelf een paar minuten om bij te komen voordat hij aan het laatste deel van zijn ritueel begint. 

Hij loopt naar de badkamer en pakt een washand en een teiltje warm water.

Nauwkeurig wast hij haar, van top tot teen. Geen plekje wordt overgeslagen. Vol trots kijkt hij nog een keer naar haar mooie lichaam met de perfecte vormen die hij zo zorgvuldig heeft uitgezocht. Daarna zet hij haar weer terug in de kast. 

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de inspiratiebron van dit verhaal? Neem snel een kijk bij de Love Doll Store.

[instagram-feed]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s