Bevlogen Liefde

Mijn nieuwe boek ‘Bevlogen Liefde’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Brave New Books en daar is het onder andere ook te koop.

Bevlogen Liefde is een verhaal dat ik schreef voor de bouquetschrijfwedstrijd van Harlequin en Sweek. Helaas haalde mijn verhaal niet de top drie die in het bundel zijn gepubliceerd. Dat was een teleurstelling en tegelijk motiveerde het me om het beter te doen. Afgelopen weken heb ik het verhaal bijgeschaafd en laten redigeren. Het voelt goed een langer verhaal afgerond te hebben. Het was een leerzame periode waarin ik regelmatig wilde stoppen. Twijfels over mijn schrijven, over het zelf uitgeven en angst voor reacties van anderen staken soms de kop op. Maar, ik heb doorgezet, onzekerheden overwonnen en nu ik weet dat ik de discipline heb een novelle af te ronden heb ik er alle vertrouwen in dat het schrijven van een roman ook gaat lukken.

Bevlogen Liefde zat vast aan de kaders van een bouquetverhaal. Niets mis mee natuurlijk want het leest heerlijk weg. In de roman krijg ik meer de ruimte om de karakters van de personages uit te diepen. Ze zitten al in mijn hoofd. Al schrijvend leer ik ze steeds beter kennen. Het idee is er, nu de uitwerking nog. Dat betekent, heel veel uren schrijven.

Bevlogen Liefde

Roos droomt van een onafhankelijk leven en heeft een zorgvuldig uitgezet plan voor haar toekomst. Een man komt daar niet in voor. Tot ze tijdens een van haar vluchten naar Dubai de aantrekkelijke Hakim tegenkomt die haar meeneemt naar een wereld vol luxe. Hij is overweldigend en mysterieus, wat houdt hij achter? Roos wordt overvallen door haar eigen verliefdheid. Dat dwingt haar tot het maken van keuzes. Zal ze afwijken van haar plan en kiezen voor een liefde die haar afhankelijk maakt?

Alicia Chris
Bevlogen Liefde
Een korte reis, een simpele vlucht, een onmogelijke liefde, een ander leven…
€3,99 E-book

Meer verhalen lezen?

Macht lees je hier
Achter het fluwelen gordijn lees je hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.